? Как получить кредит?
? Как получить кредит?
Головна - Блог

Блог

Онлайн кредит на карту
Яка сума Вам потрібна?
1000 грн
від 1000 грн
до 30 000 грн
На який термін?
5 днів
від 5 днів
до 30 днів
Інформація про кредит:
  • Ви берете грн
  • На термін 10 днів
  • До погашення: грн
  • Дата повернення:
Торгівля на біржі та інвестиції це не так просто, як може здатися на перший погляд. Через банальне незнання інформації, можна втратити великі суми грошей на початку шляху. Тому для того, щоб почати з мінімальними збитками, потрібно вивчити всі аспекти та тонкощі такої діяльності. Детальніше читайте нижче. 
Після стрімкого зростання біткоїна, люди все частіше почали цікавитись криптовалютою та способами заробітку на ній. Існують декілька способів заробітку на криптовалюті і майнінг один із них. Тому якщо ви по справжньому цікавитесь цим, то ця стаття для вас.
За останні роки число шахраїв різних галузей зросла в рази. Один з видів сучасних шахрайських операцій - фінансові піраміди. Їх творці активно продовжують створення все нових і більш вдосконалених злочинних схем.
Субсидія - це різниця між сумою за комунальні послуги і обов'язковим платежем. Для її оформлення в першу чергу має бути заповнити заяву.
«Куди інвестувати гроші?» - запитаєте ви. Але також поцікавтеся самі у себе - скільки ви готові втратити? На думку багатьох людей інвестиція - це стовідсотковий дохід, але професійний інвестор знає свій ризик, а перше, що він вважає - це те, скільки він готовий втратити.
Сучасне нестабільний економічний стан України та хаос, який принесла в наше життя пандемія в останні роки, непогано похитнули впевненість в завтрашньому дні. Фінансове питання сьогодні турбує кожну людину, змушує задуматися - як краще зберігати гроші і не втратити наявні заощадження.
Податок необхідно сплачувати коли площа квартири перевищує встановлену норму. В 2021 році допустима площа квартири становила 60 м2, а приватних будинків - 120 м2. Ставка з податку розраховується державними органами управління і в кожному місті може бути різною.