? Как получить кредит?
Головна - Блог - Кредит для фізичних осіб - Де знайти гроші для погашення позики?

Де знайти гроші для погашення позики?

Кожному з нас ведом основний закон економії: витрати не повинні перевищувати доходи. Але, як то кажуть, люди створюють закони для того, щоб їх порушувати, на жаль. Ось тому іноді ми можемо витратити все що мали, аж до останнього гроша, а то і більше. А як же виплатити кредит за таких обставин?

Адже виходячи за рамки свого бюджету, ми повинні розуміти, що єдиним способом вирішення такої ситуації може бути тільки займ для погашення позики. Варто лише пам'ятати про те, що борги завжди повертають і не важливо чи то ви позичали у сусідів або приятелів, або брали кредит у банку або у приватного підприємця. В такому випадку слід, звичайно-ж, підготувати план дій... Чи ні? Ну, що ж, давайте спробуємо в цьому розібратися! Ви запитаєте з чого ж почати?

Погашение онлайн кредитаСкористаємося обмеженням своєї витратної діяльності 

Лімітувати - тобто обмежувати свої імпульси і пориви до необдуманих розтрат, оскільки чим ближче дедлайн виплати кредиту, тим гостріше постає проблема пошуку фінансів, які розлетілися перед цим як дим. При цьому потрібно пам'ятати, що погашення позики за рахунок грошей родичів і друзів або нової позики - це не варіант. Адже і ці гроші треба буде якось повертати. І що тоді робити?

Перш за все - планувати! Яким чином? Спочатку необхідно визначити точну цифру щомісячних доходів, яка б включала в себе суму з різноманітних джерел отримання фінансування ваших потреб. Визначившись з об'ємом щомісячного капіталу, ми можемо виділити основні напрямки майбутніх витрат: на оплату комунальних послуг, на оплату засобів зв'язку, на навчання, на продукти, на одяг, на відпочинок, на лікування, на свята і т.д.

Потім ретельно обмірковуйте всю доцільність своїх витрат. В такому випадку вам відразу стане зрозуміло те, де знаходиться точка витоку фінансів або нераціонального їх використання. Це може бути бездумне споживання енергоресурсів, вчинення недоцільних і не необхідних покупок, таких як покупка сотого шарфика або якоїсь нісенітниці піддавшись умовлянням рекламних роликів, покупка або використання дорогого транспорту, або постійні роз'їзди на таксі, коли можна скористатися звичайним громадським транспортом або пройтися пішки.

Перераховуйте ще і ще! Ще раз сядьте і проаналізуйте свої статті витрат, і ви отримаєте два варіанти бюджету: той який був запланованим, звичний і потоковий, який має вже виправлення недоліків, описаних в попередньому пункті. Порівняйте і ми не сумніваємося, що різниця буде приємно дивувати вас.

Как оплачивать онлайн займОнлайн займ: як виплатити кредит? 

Ви можете довго шукати відповідь на це питання на просторах Інтернету, в модних журналах, прочитати десятки книг з економіки або мучити рідних і знайомих постійними розпитуваннями про те, як заробити капітал для погашення позики, взятої онлайн, або ж просто скористатися нашими рекомендаціями прямо в дану секунду.

  1. Попрощайтеся з кофеіноманією. Так, так - це по-перше. Адже ви навіть не помічали ці суцільні маленькі чашечки кави або чаю по дорозі в офіс, в якому ж без нього не працюється і не відпочивається за його межами, а ще існують дуже часті посиденьки в кафешках з друзями ... А тепер помножте кількість випитих чашок кави або чаю на середню ціну цього напою і на кількість робочих днів. Результат цих нехитрих математичних обчислень може бути навіть дуже вражаючим! Так можливо не треба стільки цього?
  2. Просто рухайся! Можна спробувати, по можливості, відмовитися від постійного використання авто, більше ходіть пішки або користуйтеся велосипедом і крім здоров'я, вам на руки потрапить пристойна сума грошей, зекономлена на заправці ваших машин.
  3. Скажіть «прощайте» шкідливим звичкам. Постійне вживання як слабоалкогольних, так і звичайних спиртних напоїв призводить не тільки до погіршення вашого здоров'я, а й до спустошення вашого бюджету. Адже щоденне пиво і горілка «з нагоди» - невід'ємні супутники українських реалій А тепер до них ще приплюсуйте витрати на покупку сигарет, і отримана сума уб'є вас «наповал». Бути може не треба палити так часто і зловживати алкоголем або можна все це кинути зовсім?

І яку ж суму ми отримуємо в результаті повної економії?

Ну, що ж тепер можна підбити і загальну суму наших економних перерахунків. Тобто, спланований бюджет плюс зекономлені на відмову від кави, алкоголю, таксі та інших витрат. І як? Сума вражаюча? Ось! І ми впевнені в тому, що отриманої в результаті суми вистачить на погашення позики, не вдаючись до того, щоб брати кредит для погашення вже існуючого! Адже мета виправдовує будь-які засоби!

Інші статті в нашому блозі
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...