? Как получить кредит?
Головна - Блог - Кредит для фізичних осіб - Де взяти кредит без прописки в паспорті?

Де взяти кредит без прописки в паспорті?

Взяти кредит в банку без прописки в паспорті неможливо. Тому взяти позику в МФО це буде єдиною альтернативою. Головне вчасно віддавати борг, цим ви збережете собі кредитну історію, та будете підвищувати лояльність не лише в МФО, а і в банках.
Володимир Мінкович

Засновник сервісу Kredit-Ok. Кредитний експерт компанії Mywallet.

Штамп про адресну реєстрацію в паспорті необхідний для вказівки місця проживання громадянина, але велика кількість громадян не зовсім розуміє, як він впливає на отримання банківського кредиту. Помилково вважається, що відсутність прописки може стати причиною відмови від обслуговування в муніципальних і обласних державних органах, медичних установах і інших структурах, але це, звичайно ж, не так. Однак в розрізі споживчого кредитування, відсутність прописки завжди має негативні наслідки. У цій статті ми спробували відповісти, чи є спосіб взяти кредит без прописки в паспорті і якщо так, що для цього потрібно.

Чому банк не дасть кредит без прописки

  Не один державний або приватний банк не ризикне видати грошову позику людині без певного місця проживання навіть при наявності у неї довідки з місця роботи і пристойної заробітної плати. З труднощами можуть зіткнутися і українці, які проживають в містах України, відмінних від тих в яких прописані. Навіть в такому випадку банк з високим ступенем ймовірності відмовить в позиці, вважаючи за краще не ризикувати власними грошима.   Де взяти кредит без прописки в паспорті?   Незважаючи на те, що переважна більшість українських банків налаштована вкрай категорично щодо відсутньої в паспорті адреси реєстрації, отримати кредит готівкою без прописки можна, але для цього буде потрібно підтвердити свою платоспроможність, пред'явивши:

  • довідку про доходи;
  • позитивний баланс на кредитній карті;
  • папери для майнової застави;
  • платоспроможного поручителя.

  Виконувати ці вимоги чи ні особистий вибір позичальника, але варто сказати, що збір всіх необхідних документів займе чимало часу, але часто трапляється так, що гроші потрібні терміново, і чекати, просто немає часу. У такому випадку варто звернутися в компанію MyWallet і оформити заявку на мікрокредит онлайн, позбавивши себе від необхідності надавати прописку в паспорті і збирати інші, непотрібні документи.

Онлайн-кредит від MyWallet

Мікрокредитування з'явилося відносно недавно, але швидко встигло підкорити українців своєю доступністю і прозорістю умов. Останнім часом більш популярними стають позики, що оформлюються через інтернет, обходячи кредити готівкою. Вони мають просте оформлення і можуть бути оформлені з будь-якої точки України і світу цілодобово. Їх особливість - це отримання грошей, до 10 000 гривень, на термін погашення 5-30 днів з мінімальним документальним забезпеченням, що виключає необхідність надавати адресу реєстрації в паспорті, поручителів або заставу.   Онлайн-кредит від MyWallet стане відмінним способом вирішення невеликих фінансових труднощів, таких як:

  • борги по комунальним платежам, телефонному зв'язку та іншому;
  • оплата медичних, юридичних та інших послуг;
  • заборгованість в банку.

  На відміну від банків, отримати кредит для рефінансування в MyWallet також просто, як і для будь-яких інших цілей. При цьому не має значення наявність залишку на карті або якість кредитної історії.   Мікрокредит підійде не тільки для оплати заборгованостей і необхідних послуг, але і для покупки чогось бажаного і необхідного. Незважаючи на те, що сучасні гаджети є практично у кожного, придбати, наприклад, новий смартфон за повну зарплату може не кожен. В такому випадку можна вдатися до розстрочки, яка передбачає купівлю товару за неповну вартість і повернення суми, що залишилася невеликими частинами за рівні проміжки часу. Недоліком розстрочки є обмеженість пропонованого асортименту, так як послуга пропонується не фінансовими організаціями, а продавцем товару.   Онлайн-кредит від MyWallet Онлайн-кредит від компанії «MyWallet» має набагато ширші можливості і дозволяє одержувачеві купити:

  • побутову техніку;
  • сучасний гаджет;
  • меблі, предмети інтер'єру;
  • одяг, взуття та багато іншого.

  Максимальний розмір позики - 10 0000 гривень, що дозволяє без проблем придбати бажану річ, не обмежуючи вибір лімітованими товарами.

Переваги онлайн-кредиту від MyWallet

  Компанія працює виключно через власний онлайн-сервіс, пропонуючи громадянам України віком від 18 до 65 років оформити заявку і отримати кредит без прописки, надавши тільки:

  • фото паспорта та ідентифікаційний номер платника податків;
  • номер картки та мобільного телефону.

  Заявка буде розглянута протягом 20 хвилин, а після її схвалення гроші надійдуть на карту, вибрану позичальником при оформленні. Переваги кредиту, це:

  • фіксована вартість;
  • прозорі умови користування і виплати;
  • можливість продовження терміну погашення;
  • можливість вносити плату через кабінет на сайті, термінал самообслуговування або будь-яке банківське відділення;
  • цілодобова доступність.

  Якщо є проблеми з пропискою в паспорті або вона тимчасово відсутня, отримати позику в банку не вийде. У такому випадку варто звернутися в компанію MyWallet, яка видає карткові кредити без прописки швидко і на вигідних умовах.

Інші статті в нашому блозі
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...