? Как получить кредит?
Головна - Блог - Фінансова грамотність та планування - Що таке промокод та як його використовувати?

Що таке промокод та як його використовувати?

Дуже часто клієнтам МФО не подобаються високі відсотки в компаніях, тому і для цього і створили промокоди. Завдяки таким знижкам клієнт може постійно брати кредити дешевше ніж клієнт, який не слідкує за такими речами.Якщо часто використовуючи промокоди, кредити можна постійно отримувати майже під 0%.
Анна Примаченко

Фінансовий експерт, юрист в Kredit-ok.

Що таке промокод? Промокод — це сучасний та популярний маркетинговий хід, який дає можливість підвищити кількість продажів в магазині, тим самим збільшуючи клієнтську базу. Промокод складається з набору символів, цифр і букв у випадковому порядку, які водить покупець для отримання акційної пропозиції від магазину. Завдяки промокоду покупець може отримати:
  • Бонуси. Такий варіант підійде не тільки для інтернет-магазину, в цьому випадку клієнт при купівлі товару отримує бонуси, які можуть бути використані при наступних замовленнях. Такий метод дає змогу заощаджувати на купівлі деяких товарів.
  • Кешбек. Ця опція передбачає повернення певного відсотка від загальної ціни товару в балах, чи грошах напряму на карту, або особистий кабінет покупця. Чим більше покупок здійснить покупець, тим більший відсоток кешбеку він буде отримувати. Кешбек може бути використаний в якості бонусу для наступних покупок. Якщо кешбек нараховується в якості грошей, він може бути виведений на банківську карту клієнта. Завдяки цьому клієнт отримує можливість придбати інші речі на заощаджені гроші.
  • Подарунок. Окрім додаткового бонусу чи знижки, деякі із інтернет-магазинів дають можливість покупцям використовувати промокоди для отримання безкоштовних подарунків від компанії. Також до цієї категорії можна віднести промокоди, завдяки котрим можна замовити безкоштовну доставку товару.
Також промокоди можна поділити на дві основні категорії — одноразові та багаторазові. Одноразовий промокод дає змогу придбати один товар по зниженій ціні. При використанні багаторазового промокоду клієнт отримує знижку на потрібний йому товар, та має змогу повідомити промокод своєму другові, щоб він теж мав змогу заощадити. В той же час існують промокоди, які можна активувати лише при певних умовах. Наприклад, при замовленні на певну суму покупець має змогу використати промокод та отримати знижку на потрібну йому річ. Ще є промокоди, які можуть бути активовані лише при покупці товарі певної групи: промокоди на знижку при придбанні мобільного телефону, побутової техніки, тощо.

Де можна знайти промокод

Что такое промокод Цей інструмент дає змогу привертати увагу нових клієнтів до діючих знижок та акцій. Таким чином магазин підвищує лояльність своєї бази клієнтів, в той же час  збільшуючи кількість продажів. Через це промокоди дуже просто знайти в якості розсилки від магазину. Однак якщо клієнт буде підписуватися на розсилки від усіх магазинів та інтернет-майданчиків, електронна скринька буде просто переповнена. Деякі промокоди можна знайти на сайтах партнерах. Якщо вам вдалося натрапити на таку пропозицію, вам дуже пощастило. Існує гарна та дуже зручна альтернатива, а саме агрегатор знижок. Агрегатор промокодів є сайтом, який профілюється на зборі знижок та акцій від декількох десятків популярних магазинів. Для зручності використання велика кількість таких агрегаторів може працювати в якості додатку до вашого браузеру. Це дуже зручно, та дає змогу економити свій власний час під час пошуку привабливих пропозицій. Велика кількість агрегаторів промокодів знаходяться в соціальних мережах. Потрібно просто приєднатися до такої групи, і час від часу перевіряти її оновлення. В той же час за допомогою пошуку можна знайти велику кількість спільнот, в яких часто публікують акційні пропозиції від великих інтернет-магазинів.

Як користуватися промокодами

В переважній більшості, активація промокоду — тривіальна та проста задача. Як правило, для цього потрібно слідувати наступним пунктам:
  • Прочитайте короткий опис промокоду та дізнайтесь, з якою ціллю він може бути використаний.
  • В описі потрібно знайти виділений код та скопіювати його.
  • Визначтесь з вибором товару, який підходить під умови акції та додайте його до кошику.
  • Скопійований код потрібно вставити у відповідне поле перед тим, як здійснити оплату за товар.
Важливо розуміти, що термін дії промокоду, в більшості випадків обмежений. Якщо зволікати, покупець може втратити нагоду заплатити за потрібний йому товар менше. Також акційні товари можуть банально розкупити, і клієнт не встигне використати промокод. Перед тим, як скористатися акцією потрібно детально вивчити її умови. Існує вірогідність того, що при додаванні ще одного товару та активації промокоду ви зможете скористатися функцією безкоштовної доставки товару, або розмір знижки буде збільшений при виконанні певних умов. Великі мережі магазинів часто передбачають використання промокодів в якості привітального бонусу при першому замовленні товару.

Як отримувати безкоштовні промокоди — перевірені методи

Реєстрація на сайті магазину

Советы по применению промокодов Велика кількість промокодів стає доступна для використання після проходження реєстрації. В більшості випадків процедура реєстрації не займає більше, ніж декілька хвилин. Клієнту не потрібно вводити велику кількість даних про себе, достатньо вказати номер телефону чи адрес електронної скриньки, куди і прийде акційна пропозиція. Ця система встигла пройти перевірку часом та є дуже зручною. Наприклад, наші партнери — компанія MyWallet дають можливість отримати промокод кредит після завершення реєстрації. При його використанні новий клієнт може оформити кредит, не сплачуючи жодних відсотків на протязі 30 днів. Крім зручності і практичності у відстеженні вашого замовлення, реєстрація на сайті компанії дає можливість отримувати персональні знижки до дня народження. Єдиним мінус цього методу полягає в тому, що після реєстрації на багатьох сайтах кількість акційних пропозицій для вас буде постійно рости, через що знайти потрібну вам знижку стане важче.

Соціальні мережі

В соціальних мережах є офіційні сторінки багатьох популярних магазинів. Достатньо просто стежити за постами обраної вами групи і вчасно помітити нову акцію. Варто звернути увагу на те, що деякі інтернет-майданчики повідомляють підписником сторінки в соціальних мережах ексклюзивні промокоди.

Розділ акції та бонусні програми

Усі сучасні інтернет-майданчики мають такі розділи на офіційних сайтах. Перед тим, як придбати потрібну вам річ, варто перевірити ці розділи. Існує вірогідність того, що на обрану вами категорію товарів діють знижки чи є активні промокоди.

Програма лояльності

Переважна більшість бонусних програм працює завдяки заохоченню постійних покупців. Промокод для активації знижки може бути відправлений в якості СМС повідомлення на ваш номер телефону, з’явиться у вашому особистому кабінеті, чи прийде на електронну адресу, яка була використана під час реєстрації.

Парні промокоди

Деякі магазини використовують парні акційні пропозиції. Наприклад, ваш товариш відправляє вам промокод, ви використовуєте його під час придбання потрібного вам товару. У свою чергу ваш друг також отримує промокод на знижку.

Сайти з купонами

На даний момент в мережі інтернет існує велика кількість спеціалізованих сайтів, які публікують свіжі промокоди. Це дуже зручно, тому що акційні пропозиції структурузуються і вам не потрібно витрачати зайвий час під час пошуку знижки на той чи інший товар. Підводячи підсумок, можна впевнено говорити про те, що промокоди дають змогу компанії збільшити кількість продажів, тим самим заробляти більше грошей. В той же час клієнти можуть заощадити на придбанні потрібної їм речі. Отримати кредит [:
Інші статті в нашому блозі
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Що таке промокод і в чому його вигода