? Как получить кредит?

Грошові перекази - це основа міжнародної торгівлі та фінансових взаємин між фізичними і юридичними особами. Простіше кажучи, навіть поповнення балансу рахунку мобільного телефону - це переказ коштів від приватної особи організації. І таких маленьких фінансових процедур в день може бути дуже багато. Щоб вони проходили швидше і зручніше було створено валютні системи переказів, однією з яких є Свіфт.

Що таке SWIFT

S.W.I.F.T. (Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunications) - це міжнародна система міжбанківських платежів. Заснована в 1973 році з урахуванням вимог бельгійського законодавства, вона стала основою швидких і ефективних фінансових операцій між 248 банками з 20 країн. Сьогодні учасники Свіфт це:

  • більше 10 000 організацій;
  • близько 1000 корпорацій;
  • 9000 банків;
  • 209 країн.

Щоб зрозуміти, що таке S.W.I.F.T. переказ потрібно заглянути в процес перекладу. Взаємодія між клієнтами, банками і системою відбувається через обмін короткими повідомленнями, які складаються з заголовка, тексту і короткого змісту. Вони дозволяють комп'ютеру швидко перенаправити кошти адресату. Як правило, системою S.W.I.F.T. користуються для переказу грошей за кордон. Вона набагато більш зручна й вигідна в цьому плані, ніж схожі сервіси, такі як Western Union, Юністрім або MoneyGram. Відправниками частіше виступають фізичні особи, тоді як більша частина обороту Свіфт доводиться на юридичні особи. Щорічний оборот сервісу близько 4 млрд доларів США.

Переваги та недоліки S.W.I.F.T.

Як і будь-яка фінансова структура Свіфт має ряд вимог до користувачів і обмежень по здійснюваним операціям. Деякі нюанси особливо важливо враховувати тим, хто чекає грошовий переказ з-за кордону або планує його відправити. Можна сміливо сказати, що перевагами системи є:

    1. Швидка відправка переказів. Звичайний переклад - 20 хвилин, експрес - 1,5-2 хвилини.
    2. Необмеженість суми відправлення. Фізичні та юридичні особи мають однакові можливості користування системою.
    3. Конфіденційність персональних даних. Забезпечується на технічному, програмному і законодавчому рівні.
  • Широкий вибір валют країн-учасниць Свіфт.
  • Можливість відправити гроші практично в будь-якій державі.
  • Повернення коштів користувачеві в разі проблем з перекладом.

Незважаючи на всесвітній масштаб системи, вона має ряд недоліків, таких як:

  • значна кількість документів, необхідних для атестації в Свіфт;
  • неможливість малим і середнім фінансовим організаціям стати учасниками системи через значне вступного внеску.

Система S.W.I.F.T. в Україні

На території нашої країни найбільш активним і великим учасником сервісу є ПриватБанк. Деякі інші великі вітчизняні організації також працюють в системі, але з меншим оборотом і кількістю операцій.

Здійснити Свіфт переказ може кожен громадянин України

Здійснити Свіфт переказ може кожен громадянин України, який досяг повноліття. Єдина умова - відправлення не повинно носити комерційний характер. Тобто, здійснити покупку за кордоном таким способом не вийде. Крім цього, без підтверджуючих особистість документів користувач може відправити тільки суму, еквівалентну 15 000 гривень в один операційний день. Для отримання доступу до всіх можливостей S.W.I.F.T. громадянину України потрібно надати тільки паспорт. Резиденту іншої держави, крім національного паспорта, потрібно ще й реєстрація на проживання.

Операції в системі Свіфт найкраще реалізуються через онлайн-банкінг, наприклад, Приват-24. Такий спосіб оплати дозволяє здійснювати перекази і платежі, не встаючи з-за комп'ютера. Головною перешкодою цього залишається брак коштів на картах українців. Часто при необхідності відправити гроші доводиться брати невеликий кредит в банку. Незважаючи на те, що він також може бути зарахований на карту, час його надходження становить від 1 до 3 днів, а термін повернення становить 1-6 місяців. У такому випадку і переплата по позиці буде немаленькою, що робить переклад через S.W.I.F.T. невигідним. Рішенням проблеми може стати вигідний споживчий кредит в компанії MyWallet.

Як оформити позику в MyWallet

Заповнити анкету на сайті компанії може кожен громадянин України, який досяг повноліття і вік якого не перевищує 65 років. Для цього буде потрібно надати фото сторінок паспорта, ідентифікаційного коду платника податків, номер мобільного і номер банківської карти. Для верифікації даних клієнта додатково буде потрібно код CVV, доступ до якого співробітники MyWallet не матимуть. Він знадобиться для автоматичної системи ідентифікації користувача.

Якщо всі дані вказані правильно і чесно, відповідь від компанії надійде вже через 20 хвилин, а ймовірність отримати кредит без поручителів і застави дорівнює більше 90%. Мінімальний розмір кредиту становить 3000 гривень, а максимальний 10 000 грн. Термін повернення коштів починається від 5 днів і може тривати 30 діб з можливою пролонгацією за умови своєчасного погашення відсотків.

Вигода мікрокредиту від MyWallet

Компанія не має територіальних відділень в окремих містах, натомість обслуговуючи клієнтів по всій Україні через сучасний онлайн-сервіс. Перевагами такого способу роботи є:

  • швидке оформлення;
  • миттєве зарахування грошей на карту;
  • фіксований відсоток по кредиту;
  • можливість продовження терміну виплати по позиці;
  • можливість оплачувати позику через особистий кабінет, термінал самообслуговування і будь-яке банківське відділення;
  • доступність онлайн-сервісу з будь-якого пристрою цілодобово.

Якщо потрібно терміново відправити переказ через систему S.W.I.F.T., але немає грошей, варто звернутися в MyWallet. Компанія дає гроші в кредит безробітним, студентам, пенсіонерам, фрілансерам. Кошти надійдуть швидко, а повертати їх буде зручно і вигідно.

Інші статті в нашому блозі
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...