? Как получить кредит?
Головна - Блог - Все про кредити - Де знайти гроші швидко

Де знайти гроші швидко

На термінових кредитах спеціалізуються саме мікрофінансові організації. Там ви дійсно можете отримати кредит за 15 хвилин. Найдовше та найважче отримати кредит в банку. Також можна взяти в лихваря, але, на мою думку, це ненадійно.

Володимир Мінкович

Засновник сервісу Kredit-Ok. Кредитний експерт компанії Mywallet.

У гаманці порожньо, на чорний день нічого не відкладено, зайняти нема у кого, а гроші потрібні прямо тут і прямо зараз. Що робити? Давайте разом знайдемо оптимальний варіант вирішення проблеми.

В даний час в Україні стабільно високий і середній дохід має тільки невелика частина жителів великих міст (Києва, Дніпропетровська, Львова тощо). Наприклад, в столиці працівники середньої ланки отримують 10-13 тисяч гривень, в той час як середня зарплата по областям становить максимум 5-6 тисяч гривень. Саме тому питання про те, як і де знайти гроші швидко, завжди актуальний. Коли трапляються непередбачувані ситуації, наприклад, хтось в родині захворів і терміново потрібні фінанси на лікування або зламалася пральна машина або холодильник, потрібно знати, якими способами можна вирішити складне грошове питання.

Перший варіант отримання грошей - це зайняти у друзів або родичів. Але добре, якщо у вас в оточенні є люди, у яких є вільні кошти і вони готові на час ними поділитися. А якщо немає?

Другий варіант отримати швидкі гроші - взяти кредит в банку. Але там можуть відмовити, не пояснюючи причини. Навіть якщо ви реально зможете виплачувати банку по 5000 грн на місяць, при відсутності документа, що підтверджує ваш стабільний дохід, займ вам не видадуть.

Ще одна можливість вирішити фінансову складність - оформити позику в ломбарді. Це простий спосіб отримати потрібну суму моментально, але тут необхідно залишати заставу (золото, коштовності, техніку, автомобіль або нерухомість). У ломбарді вам видадуть гроші не дивлячись на вік, погану кредитну історію і відсутність довідки про доходи. Але важливо враховувати, що ваше заставне майно буде оцінено набагато нижче ринкової вартості, тому подумайте - чи варто ризикувати втратити цінну річ?

Приватні кредитори

Швидкі кредити обіцяють і приватні особи. Оголошення про їхні послуги можна побачити в метро, ​​на зупинках, в Інтернеті і т.д. Головна перевага приватних кредиторів в тому, що вони миттєво видадуть вам велику суму на оптимальний термін.

Але пам'ятайте, що вирішуючи звернутися до них за допомогою важливо:

  • уважно перевіряти договір, підписуючи його;
  • переконатися в сумлінності кредитора (почитати відгуки, дізнатися інформацію про нього у людей, які вже зверталися до нього);
  • пам'ятати, що займ у приватної особи - це певний ризик.

Банківські організації

Постійні клієнти банку мають право взяти в ньому моментальний кредит готівкою або оформити собі кредитну карту. Головним плюсом кредиту в банку є можливість отримати досить велику суму. Але бажаючи звернутися в банк, важливо розуміти, що тут від вас зажадають папку документації, яку будуть довго перевіряти. Позичальник зобов'язаний пред'явити довідку про доходи з місця роботи і документ про офіційне працевлаштування. Крім того, є ймовірність, що знайдуться причини, за якими ваш запит буде відхилено.

Мікрофінансові організації

У МФО отримати швидкий кредит за паспортом онлайн простіше простого. Сьогодні в нашій країні відомо більше 100 компаній, що надають таку послугу. Переваги звернення до МФО:

  • немає необхідності відвідувати відділення компанії - займ оформляється в режимі онлайн;
  • з документів потрібно лише паспорт та код;
  • грошові кошти зараховуються моментально на карту будь-якого банку.

Але такі організації надають можливість взяти кредит на суму лише до 20 тисяч гривень. Плюс до всього, якщо ви вже не раз зверталися в сервіс експрес-кредитування і у вас були прострочення за кредитами, то є ймовірність, що в черговій позиці вам відмовлять.

Ознайомтеся з умовами швидкого кредитування в найбільш популярних сервісах України:

МФО

Максимально можлива сума (грн)

Відсоткова ставка в день (%)

Умови

MyWallet

15 000

1,6

з 18 до 65 років; до 35 днів; можливість пролонгації 

Манивео

15 000

1,66

з  18 до 90 років; термін - до 30 днів

Манибум

15 000

1,75%

з 20 років; до 30 днів; рішення по заявці за 5 хв;

SOS Credit

10 000

1,98

пролонгація договору до 30 днів

CCloan

10 000

1,33

с 20 до 65 лет; доступны безработным, мамам в декрете и т.д.

MyCredit

10 000

1,6

с 20 до 60 лет; решение по заявке за 20 минут; 

Paypong

3700

1,6

с 21 до 70 лет; до 30 дней;

Який вибір зробити?

Отже, ви зрозуміли, що швидкі гроші можна отримати в банку, в ломбарді або в мікрофінансової фірмі. Робити вибір слід виходячи з розміру необхідної вам суми. Якщо ви потребуєте великої суми коштів, то вам допоможе тільки банк.

А якщо вам терміново знадобилося до 20 тисяч гривень, то найкращим варіантом вирішення проблеми буде займ в МФО.

Наприклад, сервіс МайВалліт пропонує оформити позику всього за 15 хвилин. Імовірність відмови - всього 5%. Для нових клієнтів особливі умови: сума позики до 4000 грн під 0,01% на добу, при повторних зверненнях можлива сума збільшується і діють знижки.

Інші статті в нашому блозі
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...