? Как получить кредит?
Головна - Блог - Все про кредити - Де взяти кредит без відмови в Україні?

Де взяти кредит без відмови в Україні?

Взагалі, в кожній установі є відсоток відмови клієнтам, але в деяких він високий(банк), а в деяких низький(МФО), тому що МФО спеціалізуються на мікропозиках, а банки на великих кредитах. Очевидно, що якщо ви хочете взяти кредит до 30 000 грн, то краще це зробити в мікрофінансовій компанії, де набагато легша реєстрація та відсоток видачі.

Володимир Мінкович

Засновник сервісу Kredit-Ok. Кредитний експерт компанії Mywallet.

При виникненні фінансових труднощів значна частина українців вважає за краще звертатися в банк за кредитом. Найчастіше це невелика сума яка необхідна для оплати рахунків за комунальні послуги, покупки електроніки або побутової техніки, оплати туристичних турів та іншого. Розмір позики рідко перевищує місячний оклад позичальника, але не дивлячись на це при його оформленні можуть виникнути деякі труднощі. Банки дуже обережно ставляться до експрес-кредитування, вважаючи за краще або обслуговувати перевірених клієнтів, або видавати гроші під великий відсоток. У деяких випадках вони і зовсім вирішують відмовити в позиці клієнту, який не задовольняє одну з вимог, яких досить багато. Ми вирішили розібратися, де взяти кредит без відмови в Україні і чому банківське кредитування не найзручніший варіант.

Безвідмовні варіанти кредитування

  Перш ніж розповісти про актуальні варіанти виконання грошової позики поза стінами банку, варто відповісти на питання, чому отримати гроші у вищезгаданій структурі не завжди можливо. Говорячи про банківське кредитування, варто розуміти, що воно в більшій мірі орієнтоване на постійних і перевірених позичальників. Клієнтам, які звертаються за кредитом вперше, важче отримати бажану суму через побоювання з боку банку щодо повернення коштів. Багато в чому це є причина складності отримання банківської позики і високого відсотка відмов. Щоб кредит був з високим ступенем ймовірності схвалення, потенційному позичальникові потрібно надати:

  Де взяти кредит без відмови в Україні?

  • довідку про розмір офіційного доходу;
  • документи на майно для застави;
  • платоспроможного поручителя.

  Юридична присутність останнього необхідна для гарантування повернення позичених коштів за рахунок поділу відповідальності. Поручитель не потрібний при оформленні миттєвого експрес-кредиту, але для інших видів послуг він може знадобитися. Також на ймовірність схвалення позики впливає баланс кредитної картки, низьке значення якого буде розглянуто консультантами фінансової структури негативно.

Українці отримують відмову в банку з різних причин і не завжди вони обгрунтовані, але подібна ситуація змушує шукати інші способи отримати потрібну суму грошей. В такому випадку є кілька варіантів.

Звернутися до лихваря

  Згідно з українським законодавством видавати грошові кредити громадянам мають право банки, фінансові компанії та кредитні спілки, які отримали ліцензію Нацкомфінпослуг. Незважаючи на це приватна лихварство має місце бути, так як цивільний кодекс дозволяє фізичним особи видавати позики на основі договору і обопільної згоди сторін з його умовами. Тут відразу варто сказати, що кодекс не обмежує можливі умови договору між сторонами, а тому може бути таке, що позичальник візьме в борг одну тисячу гривень, а повертати доведеться дві. Якщо виходити з визначень, то позичка не має відсотків, але клієнт зобов'язаний повернути гроші відповідно до умов договору.

Приватне лихварство в Україні досить рідкісне явище і віднести його до повноцінного кредитування можна з натяжкою. Проте, це реальний спосіб отримати гроші без відмови, тому що ймовірність що заявку «повернуть» прямує до нуля. Але у цього є і зворотна сторона, на якій знаходиться високий відсоток за позикою і ризик появи проблем при затримках по виплатах.

Отримати позику в мікрофінансовій компанії MyWallet

Популярність онлайн-кредитів щорічно зростає і причина не тільки в розвитку інтернет-технологій, а й в обізнаності громадян про діяльність мікрофінансових компаній, однією з яких є MyWallet. Компанія пропонує кредит на карту без відмови терміном до 30 днів під фіксований відсоток для самих різних цілей: від оплати комунальних рахунків до закордонної поїздки. Сума позики досягає 10 000 гривень, а для перекладу використовується банківська карта клієнта, як найбільш зручний спосіб користування грошима. Оформлення відбувається через інтернет-сервіс компанії, позбавляючи позичальника від необхідності кудись йти і витрачати дорогоцінний час. Послуги MyWallet мають і інші переваги:

  • Доступність. Для отримання потрібної суми позичальникові не потрібно збирати довідки та виписки, досить буде заповнити анкету на сайті, вказавши персональні дані і відправивши фото сторінок паспорта та коду ІПН. Подати заявку може:
  • студент;
  • громадянин, який працює без офіційного працевлаштування;
  • позичальник з поганою кредитною історією;
  • фрілансер;
  • пенсіонер і інші.

На сайті можна отримати онлайн позику для безробітного або матері в декреті. Вік позичальника повинен становити від 18 до 65 років і обов'язковим є наявність українського громадянства, так як паспорти інших країн до розгляду не приймаються.

  • Вигідність. Кредит онлайн без відмови від компанії має фіксований розмір комісії за користування, а його кінцева вартість вказується ще до укладення договору. Термін погашення становить від 5 до 30 днів з можливістю пролонгації на невизначений період за умови своєчасної виплати комісії. При підключенні послуги клієнту не нараховуються штрафи за прострочення, і він може вільно користуватися грошима MyWallet, повертаючи їх поступово.

  Кредит онлайн без відмови

  • Зручність. Цей пункт не менш важливий, ніж попередні, так як грає ключову роль в складанні клієнтського думки про компанії та ймовірності повторного звернення у разі потреби. Мікропозика онлайн може витрачатися на будь-які цілі, а компанія не встановлює графік платежів для його виплати. Це позбавляє клієнта від постійної напруги й страху прострочити день виплати. Для погашення кредиту MyWallet пропонує використовувати:
  • персональний кабінет на сайті;
  • термінал самообслуговування;
  • відділення будь-якого українського банку.

  Такі можливості дозволяють повертати мікрокредит без дзвінків від співробітників компанії, і роблять простим і зручним не тільки його отримання, але і користування, позбавляючи від непотрібних складнощів і проблем.

Підсумок

Коли терміново потрібен кредит, а при зверненні в банк відповіли відмовою, звертатися до лихваря не найкраща ідея. Сумнівна діяльність таких «кредиторів» може стати причиною проблем з законом чи інших труднощів. Компанія MyWallet працює відповідно до законодавства України та має всі дозвільні документи. Тисячі клієнтів по всій країні вже довели вигідність і зручність послуг компанії, оформивши кредит на сайті MyWallet за 20 хвилин.

Інші статті в нашому блозі
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Де взяти кредит без відмов в Україні