? Как получить кредит?
Головна - Блог - Кредитна історія - Як виправити погану кредитну історію?

Як виправити погану кредитну історію?

Кредитна історія - це, напевно, найголовніший документ для позичальника, який визначає схвалення або відмову в отриманні нової позики. Документ містить всі дані про отримані клієнтом банку послуги та операції з ними, включаючи терміни внесення платежів, їх розмір, кількість, наявність прострочень, рефінансування і так далі. Крім цього в історії вказуються деякі персональні дані позичальника, згідно з якими банк визначає його платоспроможність. Заробити хорошу кредитну історію непросто, а от зіпсувати її дуже легко. Чому виникає негативна кредитна історія і як її виправити?

Причини поганої кредитної історії

  Як виправити погану кредитну історію? Документ, що містить інформацію про всі кредитні операції громадянина, зберігається в обслуговуючому банку або в державній базі даних, де дотримано режим конфіденційності і отримати доступ можна тільки за офіційним запитом. Кредитна історія ділитися на кілька частин, в яких зберігаються:

  • особисті дані про позичальника;
  • інформація про наявність боргових зобов'язань;
  • позначки про погашених заборгованості.

  У документі вказується інформація про виконання фінансових зобов'язань з боку позичальника, про те чи були затримки і прострочення по кредитах, як вони оплачувалися та інше. Вказуються суми і способи оплати, що уважно вивчається банківськими працівниками при оформленні громадянином нового кредиту. Особливе значення мають позначки про достроково погашені і своєчасно закриті борги. Дотримання цих показників йде в плюс позичальнику. Причинами зниження якості кредитної історії можуть стати:

  • наявність прострочень, затримок і неповних виплат;
  • перекредитування;
  • одночасна подача заявок на отримання позики в різні банки;
  • поручительські зобов'язання;
  • відкриті судові розгляди;
  • рефінансування кредиту в іншому банку;
  • низький баланс кредитної картки.

  Ці причини не є пониженням кредитного рейтингу позичальника, але кожна з них по-різному впливає на його репутацію в очах кредитора, що в кінцевому підсумку призводить до недовіри і відмови у видачі позики.

Як поліпшити кредитну історію

Виправити погану кредитну історію дуже складно, набагато складніше, ніж зіпсувати її. Для цього буде потрібно докласти чимало зусиль і витратити багато часу. В першу чергу необхідно буде погасити всі заборгованості перед банком, виплатити штрафи і комісії, що дозволить організації переглянути рейтинг позичальника. Після цього бажано покласти особисті кошти на депозитний рахунок в банку або відкрити в ньому зарплатний рахунок, який не залежить від стану кредитної історії.

Далі потрібно якомога частіше користуватися послугами банку і проводити через нього значну частину фінансових операцій: купівлі в інтернет-магазинах, оплату через термінал, безготівковий розрахунок та інше. Все це займе багато часу і забере чимало коштів, яких може і не бути. Вирішити питання допоможе мікрокредит онлайн від компанії MyWallet.

Онлайн-позика в MyWallet

Взяти споживчий кредит для відновлення кредитної історії може кожен громадянин України повнолітнього віку з постійним трудовим доходом. Все що потрібно, це оформити заявку онлайн, надавши фото паспорта та коду ІПН. В анкеті потрібно вказати номер мобільного і банківської карти, а в заявці позначити розмір бажаної суми і термін її повернення. Відповідь від кредитного консультанта компанії надійде вже через 20 хвилин, а після схвалення гроші миттєво будуть переведені на обрану карту. Мінімальна сума кредиту становить 300 гривень, а максимальна - 10 000 грн. Термін погашення варіюється від 5 до 30 днів з можливістю продовження. Умовою цього є своєчасна виплата відсотків за користування кредитом, без погашення самого кредиту.   Онлайн-позика в MyWallet Компанія MyWallet пропонує не тільки зручне оформлення і отримання коштів, а й зручні способи їх повернення, серед яких:

  • оплата через особистий кабінет онлайн;
  • погашення через відділення будь-якого українського банку;
  • платежі через термінал самообслуговування.

Внести кошти в режимі онлайн, скориставшись особистим кабінетом на сайті MyWallet легко і просто. Для цього досить зайти в розділ оплати і вказати платіжний реквізит, з якого будуть перераховані гроші. Погашення через термінал самообслуговування стане зручним способом розрахунку готівкою при неможливості оплати через кабінет, як і банківське відділення.   Оформити мікрокредит онлайн з поганою кредитною історією не складе труднощів, а перевагою послуги стане:

  • швидке оформлення та зарахування коштів на карту;
  • фіксована ставка по кредиту;
  • послуга пролонгації;
  • широкий вибір інструментів обслуговування позики;
  • цілодобова доступність онлайн-сервісу.

  При виникненні проблем з погашенням банківського кредиту, не варто чекати поки історія виплат зовсім зіпсується. Вигідніше звернутися в компанію MyWallet, яка дозволяє українцям отримати кредит з поганою історією.

Інші статті в нашому блозі
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...