? Как получить кредит?
Головна - Блог - Все про кредити - Як отримати кредит перебуваючи за кордоном

Як отримати кредит перебуваючи за кордоном

Українські банки майже не видають кредити за кордоном.В Європі банки видають позики, але цей процес довгий і потрібен певний перелік документів. Звичайно, процентна ставка в європейський банках нижча ніж в українських, але якщо вам потрібен терміновий кредит, то краще всього звернутись до МФО.
Володимир Мінкович

Засновник сервісу Kredit-Ok. Кредитний експерт компанії Mywallet.

Готуючись до подорожі, важливо не тільки вибрати напрямок, місце проживання, купити страховку, придумати програму відпочинку, але і потурбуватися про фінансову сторону питання. Важливо підрахувати всі можливі витрати під час поїздки і спланувати свій бюджет так, щоб на все вистачило із запасом. Але непередбачені ситуації трапляються навіть тоді, коли здається, що продумав все до дрібниць. Ви можете прорахувати навіть витрати на каву вранці, на проїзд по місту і на чайові покоївкам, але життя легко може внести корективи в плани навіть найдосвідченішого мандрівника. І ось, наприклад, ви в чужій країні, ваш бюджет вичерпано, і вам терміново знадобилися гроші на непередбачені витрати. Що робити? Є три варіанти.

1. Позичити у друзів, знайомих або родичів

Як отримати кредит перебуваючи за кордоном

Так, в ситуації екстреного безгрошів'я найпростіше звернутися до близької людини, яка виручала тебе не раз і готова прийти на допомогу в будь-який момент. Але як бути, якщо ви перебуваєте далеко від дому? Відмовитися від затії? Зовсім ні. Сучасні технології йдуть нам назустріч.

Сьогодні за допомогою смартфона або комп'ютера, використовуючи Інтернет, можна зв'язатися з ким завгодно, коли завгодно і для чого завгодно. Ви точно знаєте, що ваш кращий друг не залишить вас в біді? Зверніться до нього з проханням про переведення грошей. Так, зарахування коштів доведеться трохи почекати, але ви будете впевнені, що проблема практично вирішена.

У чому переваги цього методу вирішення фінансових труднощів? Їх декілька:

  • якщо у вас є хороші друзі і близькі родичі, вони завжди допоможуть вам з грошима;
  • вони навряд чи будуть вимагати від вас повернення коштів з відсотками;
  • з ними по дружбі завжди можна домовитися про відстрочення повернення боргу (але зловживати цим не варто).

Майте на увазі, що в стосунках з рідними людьми важливо не нахабніти. Якщо ви постійно будете просити в борг і затримувати виплати, а то і зовсім забувати про борг, то незабаром настане момент, коли допомогти вам буде вже нікому. Тому цінуєте допомогу і виконуйте обіцянки.

2. Взяти кредит в банку

Можливо, вам потрібен кредит для погашення мікропозик. Отримати його в банку, перебуваючи за межами країни можна, але складно, оскільки в Україні далеко не всі банківські установи надають можливість видачі кредитних коштів людині, яка знаходитися в даний момент за кордоном.

Звичайно, оформити заявку на кредит можна без проблем, але щоб отримати кошти на руки, потрібна особиста присутність. Якщо вам пощастить, і ви знайдете банк, який зможе надати вам послугу видачі грошей у борг в режимі онлайн, буде відмінно.

3. Взяти кредит за кордоном на банківську карту

Це реальний спосіб вирішення проблеми. На відміну від кредиту в банку, мікрокредит на карту видається практично всім і завжди.

Взяти кредит за кордоном на банківську карту

  • Якщо ви перебуваєте в іншій країні, це найзручніший спосіб вирішити фінансову труднощі.
  • У порівнянні з банківським кредитом онлайн-мікрокредитування має ряд переваг. Процедура оформлення позики максимально проста. Щоб оформити кредит, вам буде потрібно тільки вихід в Інтернет. Укласти договір можна сидячи з ноутбуком в затишному кафе, де ловить WI-FI.
  • Для отримання грошей на карту Вам не знадобиться довідка про доходи, заставу, поручителі - все це в минулому. Все, що потрібно - це вказати свої паспортні дані і код.

Після заповнення заявки на кредит в онлайн режимі, в разі позитивної відповіді гроші будуть зараховані на вашу банківську карту протягом 10-15 хвилин. Погодьтеся, це найшвидший, найзручніший і найкращий спосіб кредитування за кордоном.

Особливості онлайн-кредитування в сервісі "MyWallet"

Головний вид діяльності нашої Компанії - видача кредитних позик безпосередньо на банківську карту. Це оптимальний спосіб взяти гроші в борг, перебуваючи при цьому в іншій країні. Організація пропонує позичальникам кредити в сумі до 15 тисяч гривень терміном до 30 днів. Щоб отримати гроші, клієнт повинен бути повнолітнім, але йому має бути не більше 65 років. Погасити заборгованість по кредиту можна як скориставшись картою, так і готівкою у відділенні банку. Весь процес оформлення кредиту не займе у вас більше 15-20 хвилин. Все відбувається швидко, прозоро і зрозуміло. У разі, якщо у вас виникнуть питання, ви завжди можете задати їх консультанту в режимі онлайн. Тепер ви знаєте, як отримати кредит за кордоном.

Інші статті в нашому блозі
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...