? Как получить кредит?
Головна - Блог - Все про кредити - Які документи потрібні для отримання кредиту

Які документи потрібні для отримання кредиту

Оформлення банківського кредиту здатне вирішити безліч фінансових проблем, але щоб отримати його потрібно зібрати значний пакет документів, який задовольнить кредитора. У нього можуть входити різні папери і довідки, отримати які під силу не кожному українцеві по цілому ряду причин. Наприклад, довідку про доходи не отримати тим громадянам, які працевлаштовані неофіційно або працюють на фрілансі. Саме тому перед тим, як йти за позикою в банк, потрібно уважно ознайомитися з його вимогами і дізнатися перелік документів для кредиту.

 

Кредитні документи

 

Які документи потрібні для отримання кредиту

Список і тип документів залежить від того, який тип позики оформлюється. Природно, чим більше сума кредиту і довше термін дії договору, тим важче оформити його і отримати бажану суму за короткий термін. Якщо мова йде про споживче кредитування, яке на сьогодні залишається найбільш затребуваним в Україні, то для нього найчастіше вимагають:

 

  • паспорт (копії та оригінал);
  • ідентифікаційний номер платника податків;
  • довідку про доходи за останні півроку;
  • копію трудової книжки.

 

Цей пакет є актуальним при оформленні готівкового або карткового банківської позики, з єдиною відмінністю, що в другому випадку можна використовувати онлайн-сервіси, що прискорюють процедуру оформлення. Документи потрібні, щоб засвідчити особу одержувача коштів і виключити ризик шахрайства. Наприклад, оформлення заставного кредиту не вимагає таких паперів, частіше досить просто паспорта та коду ІПН, тоді як за повернення коштів відповідає матеріальна застава.

 

Великі позики, такі як, наприклад, іпотека або автокредит, оформляються набагато складніше і довше, припускаючи крім перерахованих вище документів, надання позичальником:

  • паспорта та коду ІПН дружини (чоловіка);
  • виписку про наявність у власності нерухомості;
  • довідку про доходи за останній рік;
  • виписку про відсутність прав третіх осіб на заставне майно;
  • документи, що підтверджують наявність неофіційних доходів (депозиту в банку, акцій та іншого).
  • техпаспорт БТІ на житло та інше.

 

Які документи потрібні для отримання кредиту на покупку квартири? При іпотечному кредитуванні будуть потрібні ще й документи від продавця нерухомості, які повинні підтвердити факт придбання. Для прискорення оформлення кредитор може вимагати заставне майно вже після попереднього узгодження позики на підставі наданих документів. При автокредитуванні будуть потрібні ті ж документи плюс рахунок-фактура на вбрання авто і водійське посвідчення.

 

Незважаючи на те, що всі банки найчастіше орієнтуються на загальні вимоги до позичальників, можуть бути висунуті і деякі індивідуальні вимоги, що виникають при оформленні документів. Причиною їх появи найчастіше стають відсутність офіційного заробітку у клієнта, наявність проблем з кредитною історією, проживання в квартирі, призначеної для застави, малолітніх дітей та інше. Незалежно від особливих умов і побажань клієнта, кредитор буде диктувати свої умови, і висувати нові вимоги щодо отримання грошової позики. В такому випадку розумніше звернутися в мікрофінансову компанію MyWallet, яка пропонує оформити онлайн кредит без додаткових документів і жорстких умов.

 

Переваги кредитування в MyWallet

 

Компанія працює виключно в сфері мікрокредитування онлайн, надаючи своїм клієнтам зручний інтернет-сервіс і якісне обслуговування з зарахуванням грошей на карту будь-якого українського банку, зручну клієнту. Подати заявку на мікропозику можуть всі громадяни України з постійним трудовим доходом офіційного або неофіційного характеру. Є можливість оформити кредит з 18 років до 65 років. Для цього потрібно заповнити анкету онлайн та відправити її фахівцеві MyWallet, який дасть відповідь протягом 20 хвилин, після чого гроші будуть миттєво переведені на обрану карту.

 

Переваги кредитування в MyWallet

Сума позики при першому зверненні становить 4 000 гривень, тоді як при подальших збільшується до 15 000 грн. Термін погашення від 5 до 30 днів з можливістю пролонгації, яка дозволяє відстрочити виплату кредиту на невизначений період за умови своєчасного погашення відсотків по ньому. Перевагами мікрокредиту онлайн від компанії MyWallet є:

 

  • фіксована кінцева ціна;
  • відсутність комісій і додаткових платежів;
  • можливість пролонгації;
  • зручний онлайн-сервіс;
  • цілодобова доступність з будь-якого міста України.

 

Якщо терміново потрібні гроші, звернення в банк і збір всіх необхідних документів, краще взяти онлайн-кредит в компанії MyWallet. Він допоможе вирішити поточні фінансові проблеми без загрози втратити житло і влізти в серйозні борги.

 

Інші статті в нашому блозі
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...