? Как получить кредит?
Головна - Блог - Кредит для фізичних осіб - Кредит без трудової книжки

Кредит без трудової книжки

Якийсь час назад трудова книжка була основною гарантією платоспроможності потенційного позичальника в банківській організації. Отримати кредит без надання довідки про доходи і стажу роботи за трудовою книжкою не було можливим. Сьогодні ситуація трохи змінилася. Але все одно тим, хто не має офіційного працевлаштування (хоча і має стабільний високий дохід), більшість банків відмовляють у кредитуванні. Однак поява мікрофінансових організацій вирішила цю проблему. У МФО процес кредитування значно спростився, тому що тут від позичальників не вимагають надання цілої папки документів, в тому числі і трудової книжки.

Наприклад, сервіс МайВолліт- це шанс отримати кредит без трудової книжки. Цей сучасний і відомий в Україні сервіс дає можливість всім бажаючим отримати кредит без трудової книжки швидко і без клопоту. Далі ми докладно розповімо про умови отримання позики в МФО.

Кредит без справки из трудовойНа які потреби можна оформити споживчий кредит?

Грошові кошти можуть терміново знадобитися будь-якій людині. Є безліч ситуацій, коли без фінансів проблему не вирішити, а можливості взяти кредит в банку немає, тому що відсутні документи, що підтверджують платоспроможність позичальника.

Наш сервіс надає можливість швидко і без проблем отримати позику без трудової книжки на будь-які потреби, наприклад:

  • гроші на продукти до зарплати;
  • гроші на лікування захворювань;
  • гроші на на відпочинок;
  • гроші на подарунок близькій людині;
  • гроші для оплати рахунків і т.д.

Це сувора українська реальність: місячної зарплати іноді не вистачає навіть на найнеобхідніші потреби. Буває, що доводиться займати у родичів і друзів гроші на їжу до зарплати. Тому що вже говорити про відпочинок закордоном, дороге, але необхідне лікування і інші серйозні витрати.

У МФО MyWallet кожен бажаючий має право взяти кредит всього за 5-10 хвилин і витратити позикові кошти на будь-які потреби. Віддати борг він зобов'язується через 35 днів користування кредитом.

У разі, якщо погасити заборгованість в строк не є можливим, період користування позикою можна продовжити, скориставшись послугою пролонгації і попередньо сплативши тільки накопичені відсотки.

Кредит по трудовойЯк отримати кредит без трудової книжки?

У сервісі MyWallet позика без трудової книжки видається всім бажаючим на загальних умовах. Для оформлення позички позичальнику потрібно тільки паспорт, ідентифікаційний код, доступ в Інтернет і не більше 15 хвилин часу.

Щоб отримати кредит без трудової книжки потенційному позичальникові для початку необхідно пройти реєстрацію на офіційному сайті компанії. У нескладній формі для реєстрації потрібно заповнити всі обов'язкові поля. Важливо прив'язати свою діючу банківську карту, щоб на неї після схвалення заявки були зараховані позикові кошти. Важливо: на карті повинно бути мінімум 1 гривня на рахунку (це необхідно для верифікації карти). Сервіс не вимагає від позичальників сканів копій і фото паспорта та коду, а це істотно скорочує час подачі заявки та отримання необхідної суми. Сервіс видає експрес-кредити без довідки про доходи та іншої документації, яку вимагають практично всі банківські організації.

Після успішної реєстрації в сервісі на зазначену вами електронну пошту прийде повідомлення про рішення по кредиту. На оформлення заявки, очікування рішення і отримання коштів ви витратите не більше 15 хвилин. Погодьтеся, це неймовірно зручно.

Кредит без трудової книжки від MyWallet- це швидко і вигідно!

Якщо ви звертаєтеся в наш сервіс вперше, для вас діють спеціальні умови. Ви можете взяти позику в сумі до 3000 грн під процентну ставку 0,01% в день. Це ваша можливість практично безкоштовно спробувати користуватися зручним сервісом, який виручає в складних фінансових ситуаціях. Для постійних клієнтів діють спеціальні акції та проводяться розіграші, також для них ми надаємо знижки, збільшуємо розмір максимально можливої ​​суми позики і терміну кредитування.

Інші статті в нашому блозі
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...