? Как получить кредит?
Головна - Блог - Все про кредити - Чи реально взяти кредит за один день?

Чи реально взяти кредит за один день?

Перша думка, яка приходить в голову, коли будь-яка людина виявляється в складному фінансовому становищі: «Де взяти грошей за один день?». Напевно, кожен середньостатистичний громадянин України в першу чергу піде займати у близьких родичів, друзів або хороших знайомих. Дуже пощастить тому, хто знайде таких надійних людей в своєму близькому оточенні, а якщо бажаючих допомогти в потрібну мить не буде зовсім? Звичайно, потрібно відкинути думки безвиході і продовжувати шукати варіанти.

Онлайн кредит за один деньПісля виснажливого пошуку необхідних коштів і незліченних телефонних дзвінків приходить момент глибокого відчаю і розчарування. Після цих випробувань приходить розуміння, що надія тепер тільки на кредитні установи: банки, ломбарди і мікрофінансові організації (МФО).

Саме в одній з таких фінансових компаній ви зможете отримати свою життєво необхідну суму грошей, але на різних видах умов - і тут слід ретельно розібратися в кожному з можливих варіантів.

Види кредитування населення

У вас на всю процедуру отримання кредитних коштів є всього лише один день. У такій ситуації потрібно думати дуже швидко і бути особливо уважним і обережним. Не можна йти на поводу у ваших емоцій, які розривають зсередини, а також ви ризикуєте вчинити необачно в своєму поспіху. Потрібно включати здоровий глузд і провести глибокий системний аналіз, після чого ви прийдете до наступного:

  • Банк. Пригадайте момент останнього візиту в банк: сидіння в нудній і довгій черзі до менеджера або касира, підписання договорів, збір необхідних документів та очікування остаточного рішення щодо видачі кредиту. Цілком ймовірно, що за день всі ці процедури пройти не вдасться. Є звичайно варіант, що вам не потрібна буде довідка про доходи - але це залежить від розміру бажаної кредитної суми.
  • Ломбард. Якщо ми говоримо про швидкість отримання потрібної суми грошей - то ломбард тут один з лідерів швидкого і оперативного отримання позики. Але чи завжди це розумно звертатися саме туди? У момент прийняття рішення, віддавши в таку фірму під заставу техніку, прикраси або якесь дороге майно, ви позбавляєте себе чогось, що приносило вам довгий період задоволення і комфорт. Врахувати також потрібно, що можливість в майбутньому викупити закладене дорівнює до нуля. Чи варта миттєва сума в ваших руках того, щоб відмовитися від улюблених речей, якщо існують на сьогоднішній день альтернативні варіанти?
  • Кредити онлайн. Заповнення і прийом заявки на кредитування відбувається в режимі реального часу онлайн в мережі Інтернет. Все, що вам необхідно для цього - справний девайс і підключення до мережі, а також до 20 хвилин вашого вільного особистого часу. Необхідні документи - цивільний паспорт та ідентифікаційний номер. Період розгляду вашої заявки триває кілька хвилин, а свій миттєвий кредит на карту ви отримаєте без проблем, незалежно від банку. Дуже важливо помітити, що цей вид фінансового сервісу доступний 24 години на добу 7 днів на тиждень без свят і вихідних.

Кредит за 20 минут в  MyWalletГрошові операції і безпеку отримання їх онлайн 

Тепер стало ясно, що в дуже короткий період часу можливо отримати гроші тільки в ломбарді або ж в мікрокредитній організації. Для прикладу можна розглянути на нашому українському ринку фінансових послуг компанію з гарною репутацією MyWallet - операція там займає до 20 хвилин. Набагато довше доведеться затриматися в ломбарді, а ще потрібно приплюсувати час, який буде витрачено на заповнення квитанції, а також час, витрачений на дорогу до місця призначення.

Якщо ми говоримо про сторону особистої безпеки - то готівкова сума в руках поступається тим засобам, які зберігаються на електронній карті МФО. І звичайно ж варто гарненько подумати, перед тим, як в поспіху йти здавати в ломбард під заставу ноутбук в темний час доби - можна напоротися на великі неприємності.

А щоб отримати миттєвий кредит на карту в зручному сервісі МайВолліт потрібно всього лише зайти на їх сайт, вибрати кредитний калькулятор і розрахувати кредит, потім відправити вашу заявку на розгляд. Дуже зручно те, що операції можна здійснювати навіть вночі і для цього зовсім не потрібно виходити з дому.

 

Тепер ваше запитання «Де взяти кредит за один день» вирішене! 

Все, що вам потрібно для процедури отримання експрес-грошей в МФО - це ваш паспорт громадянина України, код і дійсна карта будь-якого банку нашої країни. Вашим підписом на договірних документах послужить ваша електронна пошта і номер мобільного телефону. Ще одна важлива процедура - приділити невелику частину особистого часу для заповнення заявки на кредитну суму. Ви готові отримати оперативно і безпечно кредит за один день? Все реально! Уже можна подавати заявку!

Інші статті в нашому блозі
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...