? Как получить кредит?
Головна - Блог - Способи заробітку - Хто скільки заробляє в Україні

Хто скільки заробляє в Україні

Багатьох цікавить, скільки хто заробляє - українці в цьому плані не відстають, а дуже цікавиться такими питаннями. Побачити, скільки ж заробляє моряк, блогер, модель та інші професії можна проаналізувавши різні сайти та Інтернет-ресурси.

Скільки заробляють блогери?

Скільки заробляють блогери?

Вже напевно кожен знає про такий сервіс як Ютуб і що там можна виставляти відео на найрізноманітніші тематики. Але не всі здогадуються, що на ньому можна отримувати гроші. Всіх початківців блогерів мучить питання, скільки можна заробити на влоги і звичайно ж скільки це займе часу, щоб почати заробляти на постійній основі?

Основні правила отримання прибутку на своєму Ютуб-каналі:

Для початку необхідно пройти реєстрацію, вказати персональні дані та вибрати в якому напрямку буде працювати канал, вибрати тематику. Також необхідно пам'ятати про якість відео, воно повинно бути на вищому рівні, адже тільки тоді канал матиме більше переглядів і більше популярності.

Щоб отримати велику кількість переглядів за день, необхідно вміщувати у відео цікавий і пізнавальний контент. Для тих, хто тільки почав свій шлях блогера необхідно знімати якомога більше відеоматеріалу в день, десь по 5-6, щоб набрати свої перші 100 передплатників. Відповідно чим більше буде передплатників, тим більш популярним буде канал і природно заробіток.

Ось головна відповідь, як же отримати прибуток? Справа в тому, що Ютуб платить за рекламу яка розміщена в відео і на неї клацають передплатники. Кожна програма може висунути свої умови по рекламі. Але в основному на каналі має бути мінімум 500 підписників. Якщо канал виконав всі умови по просуванню реклами, то партнерська програма виплачує гроші блогеру.

Крім цього за кожну тисячу переглядів сервіс виплачує в середньому близько 1 долара. Звичайно тут без нюансів теж не буде. Все залежить від країни з якої був клік по рекламі, а також скільки часу людина дивилася цю рекламу. Взагалі на Ютубі можна розрізнити 4 види реклами, яка оцінюється за різними критеріями.

Для більшого прибутку блогери можуть використовувати так звані букси - це завдання, які по посиланнях пропонують перейти на відеоблогера, а також за переходами реклами. Початківці можуть перевести в готівку до 25 доларів в місяць, а це дуже непогано як для пасивного заробітку.

Звичайно блогери можуть і не розповісти, який у них дохід на Ютубі, але ж не складно погодитися з тим, що такий вид заробітку не складний і цікавий. Початківцям в цій справі варто набратися терпіння і досягати популярності. Якщо працювати в такій сфері кілька років, то можна набрати велику кількість передплатників і самостійно продавати рекламу, яка буде приносити стабільних дохід щомісяця.

Звичайно кожен блогер заробляє різну суму і все залежить від контенту, тематики блогу і його цікавинки. Але все ж якщо порівняти не сильно великі Ютуб-канали та канали з мільйонами передплатників, то тут також може відрізнятися прибуток. Може навіть таке бути, що канал в якого менше передплатників буде заробляти більше, ніж мільйонна аудиторія.

Найголовніше в цій сучасної професії те, що можна жити в будь-якій точці світу і отримувати прибуток з Ютубу, адже це свого роду фріланс.

Давайте розглянемо приклад, скільки можна заробити на просторах сервісу. Наприклад дохід за 1000 переглядів 20 гривень, тоді за 100 000 переглядів в день сягатиме до 2 5000 - 3 500 гривень в день. Якщо працювати такими темпами то в місяць може вийти прибуток в 24 000 - 35 000 гривень на місяць, за умови постійних відео і постів.

Звичайно все може бути по різному, але все ж статистика говорить про те, що в середньому блогер може заробляти від 13 000 гривен в місяць, що дуже непогано виглядає на тлі середньої зарплати по всій Україні.

Скільки заробляють програмісти, дизайнери та інші фрілансери

Скільки заробляють програмісти, дизайнери та інші фрілансери

На сьогоднішній день в Інтернеті можна заробити навіть більше ніж відвідуючи задушливі офіси. Є дуже багато варіантів на різний смак і досвід як отримати додатковий заробіток або взагалі почати заробляти не виходячи з дому. Найголовніше в цій справі розуміти, що така робота може отримати відразу прибуток, або місяцями нічого не буде виходити. Звичайно тут варто помітити також, що сили, час і вкладення тут теж можна використовувати по різному і в різних напрямках.

Скільки може заробити фрилансер, він сам може не відповісти на це питання, адже кожен місяць може бути різний дохід і все може залежати від самих різних ситуацій, тому тут необхідно бути завжди в увазі.

Веб-дизайнер і програмісти

Якщо Ви якось пов'язані з професією програміста, то напевно буде цікаво дізнатися, скільки ж може заробити людина з такою професією.

В Україні сума може варіюватися від 208 до 689 гривень за годину. Дохід нижче буде у системних адміністраторів і дизайнерів.

Звичайно, все залежить від навичок, досвіду і умінь. Наприклад у дизайнера найдешевшими послугами будуть обробка фотографій та оформлення сторінок в соціальних мережах. Вартість такої роботи буде від 150 до 180 гривень за годину. А ось розробити шрифти або мобільний додаток буде коштувати від 300 гривень.

Якщо Ви хоч трохи розбираєтеся в Фотошопі, то можна хоч сьогодні розпочати і спробувати себе в ролі дизайнера, що може принести великий прибуток.

Інтернет магазини

Скільки заробляють інтернет магазини в Україні?

Ніхто не сперечається, що сьогодні більшість покупок можна зробити в інтернеті-магазині навіть не виходячи з дому. Адже це так зручно і швидко. Клієнт сидячи вдома може придбати абсолютно все що йому необхідно, починаючи з їжі і закінчуючи технікою. Такий спосіб не змушує покупця стояти в чергах і вислуховувати цілі розповіді продавця-консультанта.

Саме Інтернет-магазини в сучасному світі стали дуже популярними, багато людей обрали саме такий вид заробітку і не прогадали, бо попит породжує пропозицію. Так як в даному виді заробітку не потрібно платити за оренду приміщення, постійно бути на зв'язку з контролюючими інстанціями і багато іншого - такий спосіб вибирають навіть ті, у кого вже є свій магазин. Власники часто можуть свідомо перевести магазин в Інтернет для того, щоб позбутися від переплат.

Звичайно, не обов'язково відкривати свій магазин, можна просто стати його частиною, влаштуватися на роботу менеджером, кур'єром або навіть адміністратором сайту, якщо у Вас є такі навички. Звичайно це вже буде звичайною роботою, а не власним заробітком в Інтернеті.

Звичайно, якщо порівняти заробіток в Інтернеті з програмістами і дизайнерами, то така робота принесе не дуже великий дохід.

Власні проекти

Як почата заробляти самостійно? Свій заробіток в Україні

Створити власний проект і сайт - відмінна ідея, але тут необхідно враховувати те, що знадобитися стартовий капітал на розробку сайту і звичайно ж багато часу для реалізації і надалі просування задуманої ідеї. Тут все буде залежати від наполегливості та бажання людини досягти поставлених цілей, адже найголовніше в даному питанні просто дійти до кінця і витримати всі випробування для отримання такого бажаного заробітку і звичайно ж крім усього цього може збутися ще одна мрія власної ідеї - це працювати на самого себе.

Якщо так вийшло, що сайт створили Ви самі, то варто пам'ятати, що необхідно ще додатковий час на його просування та додаткові витрати. Але все ж це буде того коштувати якщо все в підсумку піде як і було задумано, то можна буде просто піти з роботи і займатися своїм бізнесом.

Але на яку тематику найкраще створити сайт для більшого заробітку? Можна вибрати абсолютно будь-яку тематику, адже все, чим можуть бути зацікавлені люди - актуально. Є безліч найрізноманітніших ресурсів на всілякі тематики, будь це новини, прогноз погоди, цікаві рецепти і багато іншого, головне у всьому цьому є те, щоб Ви розбиралися в обраній тематиці.

Якщо немає досвіду в СЕО-просування, дизайні або програмування, то можна почати з малого, наприклад просто почати писати тексти для сайтів. Звичайно сайт буде заробляти на відвідуваності лідів (потенційних і постійних відвідувачів). Сума прибутку може бути дуже різною, наприклад від 20-ти гривень в день і до 1000 гривень в день, але пам'ятайте - це далеко не межа.

Копірайтинг

Скільки заробляють копірайтери?

Люди які пишуть статті на різні сайти, блоги і в соціальні мережі, називаються копірайтерами. Найкраще писати по вже готової інформації, яка знаходиться в декількох джерелах. Так копірайтер прочитав кілька матеріалів, дізнається більше про те, що його цікавить і напише своє, вибираючи найнеобхідніше і корисне для читача. Такий спосіб буде найкращим рерайтом, не потрібно придумувати щось своє, адже людям не подобатися обман.

Таким чином можна отримати додатковий заробіток, в тому випадку якщо написані тексти будуть унікальними. На сьогоднішній день можна знайти велику кількість сервісів і програм для перевірки унікальності тексту.

Але навіщо писати такі статті? У власників сайтів нема часу на самостійне написання матеріалу і заповнення сайту. Щоб відвідувачів було більше, сайт необхідно постійно оновлювати новим і цікавим контентом, саме це буде просувати сайт по популярності, тому від копірайтера потрібно саме унікальний і цікавий текст, який буде корисний для більшої частини відвідувачів.

Якщо навчитися писати грамотно і почати вникати в СЕО, можна почати дуже непогано заробляти і з часом досвід і якість матеріалу буде тільки поліпшуватися, що теж дуже цінуватися.

Необхідно відзначити, що професія копірайтер дуже популярна в Україні тому все більше бажаючих отримати дохід просто переходять на фріланс і успішно заробляють.

Звичайно, копірайтер може не заробити стільки, скільки заробляють програмісти і веб-дизайнери, але якщо він добре розбирається в декількох тематиках, то це теж велика перевага.

Трейдинг

Хто скільки заробляє в Україні

Багато випробовують свою удачу на валютному ринку Форекс. Звичайно без спеціальної підготовки не кожен може з першого разу отримати бажаний прибуток. Звичайно, якщо пройти якісне навчання, то можна буде в подальшому заробляти, але це далеко не факт. Найкраще просто віддати гроші справжньому професіоналу, який буде здійснювати торгівлю за Вас, а потім відсоток з прибутку буде тільки Ваш. Такий спосіб більш безпечний ніж самостійно інвестувати, а потім потрапити в збиток.

Але якщо займатися такою справою професійно, то починаючи з 10 доларів, можна почати заробляти пристойні суми. Але такий дохід багато хто порівнює з гральним бізнесом, адже тут все працює по везінню. Звичайно такий заробіток і не буде стабільним як у програмістів. Але якщо Вам не цікаві такі професії, можна поцікавитися, скільки заробляють моряки або таксисти. Такий прибуток буде звичайно не такий великий, але все ж стабільніше, ніж Форекс.

Висновки

Як говоритися, всі професії важливі, всі професії потрібні, тому найголовніше щоб людині подобалося те, чим вона займається і те, що їй приносить дохід, адже саме професія буде мотивувати людину на нові відкриття і нові ідеї для фінансового зростання. Тому, найголовніше - знайти професію не тільки з хорошою зарплатою, а й щоб вона приносила задоволення і не була обтяжливою.

Інші статті в нашому блозі
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...