? Как получить кредит?
Головна - Блог - Фінансова грамотність та планування - Скільки коштує в Україні відзначити новорічні свята?

Скільки коштує в Україні відзначити новорічні свята?

Перед новорічними святами кожному українцеві потрібно підготувати продукти на святковий стіл, а також подарунки для рідних і близьких. Такі покупки зажадають чимало витрат. Саме на святкування Нового 2019 роки українці можуть витратити до 2 000 гривень. Дана статистика має нестабільний характер.

Звичайно, на сьогоднішній день багато ще навіть не визначилися скільки вони планують витратити на новорічні свята, але все ж варто враховувати, що сума покупок буде більшою ніж в минулому році, а все тому, що ціни на продукти зросли, та й перед святами ціна на багато продуктів значно зростає.

Якщо підрахувати, то можна побачити, що на підготовку святкового столу громадянину необхідно буде витратити не менше 1 000 гривень на невелику компанію людей, також на подарунки рідним і близьким можна витратити ще 1 000 гривень, тут теж буде обмежене коло осіб, адже хочеться подарувати що то дійсно корисне і потрібне. Крім головних витрат, можуть з'явитися і непередбачувані, які теж можуть бути від 500 гривень.

Весь підрахунок звичайно досить умовний, адже все залежить від людини і його переваг, а також на скількох людей буде розрахований святковий стіл і які продукти будуть на ньому радувати гостей.

Також потрібно пам'ятати, що у кожної сім'ї може відрізнятися середня зарплата, тому це теж може зіграти важливу роль в покупці продуктів і подарунків. Багато хто може просто посидіти вдома і не сильно витрачатися на святкування, а інші запросто можуть поїхати в іншу країну або місто відзначати свято в нетиповою обстановці. Найголовніше, пам'ятати, що Новий рік це сімейне свято, тому тут буде важливіше не фінансова сторона, а все ж приділення уваги своїм рідним і близьким людям.

Інші статті в нашому блозі
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...