? Как получить кредит?
Головна - Блог - Все про кредити - Цільовий кредит: види кредитів

Цільовий кредит: види кредитів

Коли трапляються непередбачені фінансові ситуації, то клієнтові абсолютно не важливо дадуть йому позитивну відповідь чи ні, йому головне подати заявку з усіма документами і довідками. Але кредитної компанії дуже важливо знати, навіщо клієнту потрібні кошти і на що він їх збирається витратити. Якщо компанія буде володіти такою інформацією, то швидше за все заявку схвалять. Такі цільові кредиту допомагають визначити ризик неповернення грошей.

 

Такими кредитними організаціями в Україні є:

  1. банки;
  2. Ломбарди;
  3. Кредитні спілки;
  4. Мікрокредітной організації.

 

Кожна фінансова компанія повинна мати ліцензію на кредитування. Крім цього є різні види таких споживчих позик, наприклад:

  • Кредит на купівлю автомобіля;
  • На нерухомість;
  • Готівкою і на будь-які цілі (наприклад на весілля або подорож).

Залежно від мети, на яку і потрібні гроші буде вирішуватися схвалювати заявку чи ні. Наприклад, взяти такий цільовий кредит на будівництво будинку буде дуже складно, адже складна ситуація в Україні дає зрозуміти, що не всі громадяни мають достатній дохід, для подальшої виплати боргу, тому фінансова організація буде мати високий ризик, що повернення коштів не буде. І так як такі кредити зазвичай оформляються на тривалий період, то кредитна організація повинна знати про клієнта абсолютно все.

Важливими для банку є такі характеристики клієнта:

  • вік;
  • Сімейний стан;
  • Фінансове становище;
  • Наявність власної нерухомості;
  • Кредитна історія;
  • Які у людини доходи і де він працює.

Кредити, які не дають ніяких відомостей про клієнта отримати неможливо. Тому такі цільові кредити оформити легше, ніж наприклад займ, який передбачає внесок.

Що таке цільова позика?

Що таке цільова позика?

Різні компанії надають різні види кредитів, це можуть бути різні умови або терміни надання, все залежить тільки від фінансової організації. Саме компанія вирішує кому і які кошти видавати, а також сама аналізує можливі ризики. Може бути така ситуація, коли в одному банку отримати цільовий кредит складно, адже там представлені жорсткі умови, а в іншому дуже легко. Але в будь-якому випадку така позика являє собою повний звіт перед кредитором, на що були витрачені гроші, де і коли.

Види кредиторів за цільовим призначенням

Як вже було сказано, оформити кредит за цільовим призначенням можна на:

  • Придбання автомобіля;
  • Покупку нерухомості;
  • На покупку побутової техніки;
  • На відкриття бізнесу;
  • На вирішення інших фінансових питань, наприклад весілля або ремонт будинку.

При цьому умови будуть відрізнятися в залежності від соціального статусу клієнта, тому конкретну інформацію по оформленню такого кредиту можна отримати звернувшись в фінансову організацію. Наприклад, якщо взяти банки або кредитні спілки, то вони чітко визначать всіх клієнтів на кілька категорій і в залежності від цього вже нараховуються і відсотки. Тому споживчий кредит на одну і ту ж мету в різних банках можна оформити під різну комісію.

Де взяти цільовий кредит в Україні?

Де взяти цільовий кредит в Україні?

Банки - це організації, де можна отримати великі гроші в позику наприклад на покупку квартири, але якщо людині потрібна не дуже велика сума (до 10 000 гривень), можна звернутися в МФО, де кожен може отримати необхідну суму за лічені хвилини.

 

Перевагами такого кредитування є:

  1. Мінімум документів, тільки паспорт і код ІПН;
  2. Швидке прийняття рішення по заявці;
  3. Без додаткових внесків та комісій;
  4. Тут клієнт сам вибирає на який період брати гроші і яку суму;
  5. Вигідні умови по кредиту.

Найвідомішим і надійним сервісом в Україні є My Wallet. Саме ця компанія займає лідируючі місце серед кредитних організацій, адже тут кожен громадянин має можливість оформити кредит без довідки про доходи, а також отримати онлайн-кредит без відмови до 10 000 гривень. Звичайно кредит на нерухомість в МайВаллет не оформили, але зате можна взяти до 10 000 гривень на всі необхідні потрібні і не переживати за великі комісії, адже цей варіант найвигідніший.

Інші статті в нашому блозі
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...